Kroatia: Idylliske Valamar President Hotel

Kroatia: Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Tre magiske ord som eiendomsmeglere gjentar når de skal beskrive hva som gjør en eiendom attraktiv. Slik er det også for det nyeste hotellet i Valamar-hotellkjeden, Valamar President Hotel i Dubrovnik.

For det visuelle inntrykket du møter når du ser panoramaveggen der Adriaterhavet formelig flommer inn i resepsjonsområdet gjør førsteinntrykket både spennende, eksklusivt og unikt påValamar President Hotel i Dubrovnik.

Voksenferie der livet går litt saktere

Valamar har tre hoteller i Babin Kuk-området som ligger en halvtime med taxi fra flyplassen. Disse tre hotellene ligger som i en triangel med gåavstand til hverandre. Mens de to første er livlige og passer best til familier, passer Valamar President Hotel med sin private rullesteinstrand mest for de som vil ha en voksenferie med lavt støynivå.  Et sted der livet går litt saktere. Dette er en rolig og idyllisk område som gir det perfekte avbrekket fra et stressende og støyende hverdagsliv. Leter du etter skjønnhet og et rolig miljø til din neste ferie i Kroatia, er Valamar President Hotel et ypperlig utgangspunkt for å oppdage de spennende 1000 år gamle bymurene i Dubrovnik – der gamlebyen er fri for biltrafikk, så ta med kameraet og knips i vei!

Populær blant kunstnere og forfattere

Kun en kokosnøtt-kast unna, tvers over gaten for hotellet, står bussen klar som frakter deg hvert tiende minutt til gamlebyen i Dubrovnik der selve turen tar kjappe ti minutter.

Flere og flere har fått opp øynene for Dubrovnik som ligger helt sør i Kroatia – et sted man kan besøke igjen og igjen. Beste perioden å reise til Dubrovnik er mellom april og oktober. Byen er populær blant kunstnere og forfattere som reiser nettopp hit for å hente inspirasjon.

Spennende havstrafikk

Den spennende havstrafikken med cruiseskip som glir sakte forbi, seilbåtskurs der båtene følger fredfylt etter hverandre som i en andefamilie gjør noe med din kreativitet, din sjelero som gjør at hverdagsstresset slipper taket. Du stopper opp, beundrer den vakre panoramautsikten av Adriaterhavet, og føler at dette er et godt sted hvor natur, hav og sol virker nesten som meditasjon for et stresset sinn.

Mor Hubro-mentalitet

Det hersker en Mor Hubro-mentalitet hvor de ansatte ved frokosten har konstant påfyll av ferske croissanter, fruktsalater og masse annet tilbehør – en kulinarisk opplevelse der du har orkesterplass til Adriaterhavet!

Solnedgangen – prikken over i-en

Solnedgangen utenfor hotellets private strand er populær. Vær rask når du ser at solen er på vei ned. Solen går fort ned på bare noen minutter, og med denne bakgrunnen gir dette deg flotte bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s