Om meg

Velkommen til meg og min inspirerende reiseverden!  Jeg deler min passion for reiselivet, nettopp for at du skal få lyst til å reise og oppleve verden. Jeg jobber som reisejournalist (har journalistutdannelse fra Norges Kreative Høyskole – tidligere MI) for Norges eldste reiselivsmagasin på nett: Reiseliv.no. Jeg bor i Oslo og har samboer.

I tillegg har jeg også en oversosial 9 år gammel tigerkatt som heter Vinni (oppkalt etter Hip-hop-gruppen Paperboys) som elsker å legge seg på tastaturet når jeg skriver.

Tidligere i mitt liv har jeg bodd 8 år i USA som barn, først 7 år i delstaten Illinois, i byen Rockford, så ett år i Maine. Begge mine foreldre er ekte norskfødte fra Vestlandet og Trøndelag. Som barn var jeg innom Norge noen ganger der vi kjørte Amerikabåten Bergensfjord som tok hele 9 dager over Atlanteren fra New York til Oslo. Da jeg ble 21 år, kjørte jeg og min samboer fra Oslo til Modena i Italia. Dette gjentok vi to år på rad – og på bakgrunn av alt dette ble reiselysten vekket i meg.

Titt innom min blogg hvis du også som meg har reisedilla og søker etter inspirasjon . Du verden, det er så mye å oppdage på denne planeten! Jeg skriver om alt som er reiserelatert, og håper at jeg med mine tekster kan inspirere nettopp deg til å oppleve verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s